Crash Test Homies – Hur mycket stryk tål du? Vinn resa för två till Alperna!


Har du vad som krävs för att utmana the Construct från Philips O’Neill i skidbacken eller skaterampen?

 

Ta då chansen att bli årets Crash Test Homie och vinn en resa för två till Alperna, specialdesignade Philips O’Neill the Construct och skidkläder från O’Neill värt 5000 kronor.

 

Vår eminenta jury Shitxface och Rapper Ted väljer ut tio Crash Test Homies som får chansen att sätta lurarna som sägs klara mer stryk än dig själv på prov. Den som genomför det grymmaste testet blir årets Crash Test Homie och kammar hem storvinsten.

 

Så här gör du för att bli en Crash Test Homie:

 

1. Skicka in en motivering om varför du ska bli en Crash Test Homie och sätta the Construct på prov. Maila din motivering senast den 5 oktober till info@kingsizemagazine.se.

 

2. Jury bestående av Shitxface och Rapper Ted presenterar de 10 bästa motiveringarna som får äran att bli en Crash Test Homie och få ett specialdesignat exemplar av the Construct hemskickat.

 

3. Alla Crash Test Homies spelar in en film av sig själva när de genomför det galnaste och tuffaste testet av hörlurarna.

 

4. Läsarna på Kingsizemagazine.se röstar fram bästa film.

 

5. Vinnaren presenteras på Kingsizemagazine.se den 17 november.

 

 

Press

 

Musik är inget vi bara lyssnar på i hemmets lugna vrå, utan även när vi susar ner för skidbacken, svettas i löparspåret eller hugger ved på landet. Tuffa aktiviteter kräver hörlurar som pallar hårda stötar och oömma tag. Det senaste tillskottet i Philips O’Neill-familjen, The Construct och The Tread är närmast okrossbara och kan vridas, klämmas och stampas på utan att de ger vika.

 

Philips O’Neill hörlurar är till för dem som inte vill sätta gränser för när, var och hur de ska lyssna på musik. I ett samarbete med några av världens bästa inom actionsport har Philips O’Neill utvecklat The Construct och The Tread – hörlurarna som bokstavligt talat pallar trycket.

 

The Construct – skruvat tåliga
The Construct är den mest motståndskraftiga hörluren som Philips O’Neill tagit fram. Med flexibla TR90 huvudband som kan vridas i 360 grader, kan The Construct kan bli fasklämd under brädan utan att för den saken skull knäckas. De aluminiumförstärkta kåporna och tygklädda kabeln tål smällar och fungerar som en drulleförsäkring. Design och komfort gör att de funkar lika bra i storstadsdjungeln som på alptoppen.

 

The  Construct finns i svart eller vitt.
Rekommenderat pris: 1599 kr
The Tread – pallar tryck på 100 pannor
The Tread är en skön in-ear lur som tål tryck på upp till 100 kg. Att bli trampad på är därmed inga problem för the Tread. Inte heller att oaktsamt ryckas upp ur träningsväskan eller fastna i hjälmen. Med metallhölje och gummi som ytterskydd, trasselfria förstärkta tygsladdar och förstärkta anslutningar kan du lämna silkesvantarna hemma.

 

 

The Tread finns i svart/guld, vitt/aluminium, röd/svart och rosa/vitt
Rekommenderat pris: 399 kr

 

 

The Tread finns även som headset i svart och vitt
Rekommenderat pris: 499 kr

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL