5a4e458a4d868917a38b4567Advertisement
5a6209e04d86894a898b4567
ken-ring-sjalenavenvan-S
Se musikvideon till Ken Ring-singeln “Själen Av En Vän”


Premiär för den visuella versionen av singeln med gästande Million Stylez.

 

 

Svensk hiphops mest omskrivna rappare och musik-Sveriges främste rebell Ken Ring är tillbaka med nytt material. Nya singeln ”Själen av en vän” är det första officiella smakprovet från Kens kommande album ”AkustiKen” som släpps i slutet av 2012 på Svenska inspelningar.

 

 

”Själen av en vän”, som släpptes i fredags, gästas av reggae-sångaren Million Stylez som för ett par år sen lyckades med konststycket att göra svensk dancehall till en exportvara när han slog igenom internationellt med super-hitten ”Ms. Fatty”. Million Stylez sjunger vanligtvis enbart på engelska och säger sig endast göra undantag från detta för Ken Ring (han medverkade även på Ken Rings ”Kelian” för ett par år sedan).

 

 

”Själen av en vän är en låt som handlar om en kille som stod mig nära under mina första år när jag lärde mig allt om skapandet av musik. En person som stod mig nära och försvann framför mina ögon. Han gick bort precis innan min karriär fick fäste. Dom närmsta åren har också fler i min umgängeskrets mist sina liv och det har faktiskt växt och blivit en låt för minnet av alla dom. Och ibland så vill man säga vissa saker till dom och detta är väl mina rader om dagen och hur vi lever idag. Som en hälsning från oss som är kvar här på jorden och beskrivningen av saknaden av någon som inte finns här längre. Ett brev från mig till själen av min vän” säger Ken Ring om den nya singeln.
www.kenring.se

Spotify: Ken Ring – Själen av en vän

iTunes: http://itunes.apple.com/se/album/sjalen-av-en-van-feat.-million/id558773282

 

Se musikvideon nedan!

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL