5c9215a7cd8dc20b4b6afc52
stress-rocnation-S
Producenten Stress signar till Roc Nation


Skriver kontrakt med det New York-baserade bolaget grundat av Jay-Z.

 

 

Producenten Stress har under många år varit en profil på den svenska hiphop- och musikscenen med basen i Solna utanför Stockholm. Förra året släppte det ambitiösa albumprojektet “Playlist” fullproppad med gäster via Soblue Music och efter detta har arbetet med ett flertal internationella artister fortsatt i studios runt om i världen som London, Atlanta och New York.

 

Under söndagskvällen bekräftade Stress via sin Facebook-sida att han skrivit ett kontrakt med ett av världens största och mest framåtskridande bolag, nämligen Roc Nation som grundades av Jay-Z. Stress är signad som producent till bolaget och gör sällskap med högt aktade namn som Larry “S-1” Griffin (The Throne, Beynonce etc) och Jahlil Beats. Arbetet med svenska artister fortsätter även och senast förra veckan släpptes första singeln från Kartellens kommande album “Ånger & Kamp” där Stress står bakom merparten av skivan.

 

 

På sin Facebook-sida skrev Stress ett kort meddelande:

 

Vill dela med mig en sak till Er, redan i tidig ålder så hade jag en dröm och har sedan dess varit fokuserad på att nå mitt mål. Vägen har varit lång och är nu äntligen framme, det är nu det är dags att leverera. Vill bara meddela Er om att jag är den nyaste medlemmen i ROCNATION /_\

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL