Rick-Ross-Hurricanes-S
Rick Ross liv ska skildras i självbiografin “Hurricanes”


“My story has always been deeper than rap.” Kommer Rozay öppna upp om tiden som fängelsevakt…?

 

 

Miami-rapparen och skivbolagsbossen Rick Ross har utannonserat ett samarbete med förlaget Hanover Square Press för att publicera sin självbiografi, med titeln “Hurricanes”. Boken kommer främst fokusera på rapparens väg till berömmelse och hans barndom i Miami. Rick Ross har tidigare uttalat sig om sin självbiografi.

 

“My story has always been deeper than rap. With this book I wanted to go deeper than I ever have. I wanted to tell people about the life of William Leonard Roberts.”

 

Något annat som förmodligen kommer tas upp i boken är det faktum att rapparen jobbade som fängelsevakt innan han slog igenom. Något han själv förnekade i åratal. Men under 2008 började det florera dokument och bilder som bevisade att detta var sant. Något som gick emot hans egna texter om som berättade historier om “street hustle” och drogförsäljning. Efter dessa avslöjanden var hans dåvarande ärkefiende 50 Cent snabb med att utnyttja situationen, för att häckla sin rival med öknamnet “Officer Ricky”.

 

På grund av tidigare “mörkning” har det spekulerats kring hur ärlig Rick Ross kommer att vara i sin självbiografi. Men Hanover Square Press, försäkrar om att “Hurricanes” kommer gå in på djupet och visa vem rapparen verkligen är.

 

Boken ska finnas ute 3:e september 2019 och finns att förbeställa via Amazon.com.

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL