5ebe5f2072aaf323604db793
sns-nyc-jacket-S
NAS uppträdde inatt vid invigningen av Sneakersnstuff NYC – se videoklipp och bilder från butiken!


 

 

Den svenska sneakergiganterna och butikskedjan Sneakersnstuff drog igång sin verksamhet 1999 i en liten lokal på Södermalm i Stockholm. Sedan dess har verksamheten expanderat kraftigt och SNS öppnade 2014 sin första butik utanför Sveriges gränser, i den brittiska huvudstaden London. Senaste åren har även butiker öppnats i Paris och Berlin. Tidigare i år bekräftade en av grundarna, Erik Fagerlind, att planer på expansion över Atlanten (till New York och Los Angeles) och övriga världen är på gång. Till Habit sade han:

 

“Vår ambition är att öppna i New York under hösten, var kan jag inte berätta. Det är verkligen våra drömmars stad. Det finns inte så mycket spännande retail i New York i dag. Nästa steg är LA. Vi försöker öppna så fort som möjligt. Vidare får vi se, kanske Chicago och Miami. Men vi vill också öppna i Asien; Seoul, Hongkong och Tokyo. Och i Sydney.”

 

 

Igår avslöjade Sneakersnstuff att butiken i New York City etableras på adressen 22 Little West 12th Street, i Meatpacking District. Butiken öppnar idag 20:e december klockan 11.00 lokal tid. Igårkväll hölls invigning av butiken med Nasir “Nas” Jones på micken med DJ Stretch Armstrong och DJ Clark Kent bakom skivspelarna. Se videoklipp nedan!

 

 

 

 

Ok, let’s go! @djclarkkent & @ogchaseb @sneakersnstuff_nyc

Ett inlägg delat av Peter Jansson (@peter_sns)

 

 

December 20th, 11am – Grand Opening. #sneakersnstuff #vanson

Ett inlägg delat av Sneakersnstuff NYC (@sneakersnstuff_nyc)

 

 


 Publicerat:
RedaktionenNULL