nasta-niva-2018-cherrie-erik-LS
Här är årets Nästa Nivå-talanger som coachas av Cherrie, Erik Lundin, Lamix och Dani M


 

 

Nu är det klart vilka fyra unga talanger som är årets utvalda i Nästa Nivå – där artister som Joy, LASH, Namasenda och Beri en gång började sina karriärer.

 

 

Årets deltagare är:

 

Ramona Abbasi, 17 år från Växjö (Erik Lundin som coach)
Benjamin Eriksson a.k.a. Beni Hana, 20 år från Östersund (Lamix som coach)
Anna Rällsjö, 19 år från Spånga, Stockholm (Cherrie som coach)
Niklas Jeng, 25 år från Hallunda, Stockholm (Dani M som coach)

 

 

– Utanförskap handlar inte alltid om hur utanför man är geografiskt utan mer om vilka tillgångar man har nära till hands. Vi vill skapa en plattform där de tillgångar som skapar utanförskap ska bli mer demokratiska. Nästa Nivå är ett sådant program som växer för varje år. Nästa år kanske vi kan bygga studios runt i Sverige och sätta sökanden i studio direkt, säger Babak Azarmi, TRANS94.

 

 

Erik Lundin:
– Att välja bland 700 talanger från hela Sverige som lägger tid på att utveckla och förverkliga sina drömmar är bland det svåraste jag någonsin gjort. De nio finalisterna som vi fick se på cyphern kunde alla ha suttit på ett flyg till London nu på fredag.

 

 

Cherrie:
– Att genom Nästa Nivå och Red Bull Studios kunna lyfta unga människor med stora drömmar är bland det bästa jag gjort. Jag ser fram emot att steppa in i studion med min talang under fem dagar och skapa magi.

 

 

Nästa Nivå är projektet där några av Sveriges främsta artister tillsammans med Red Bull Music och TRANS94 hittar framtidens stjärnor. 700 personer skickade i år in ansökningsvideos, nio stycken gick vidare till cypher (audition) och nu har de fyra coacherna valt ut varsin talang som alltså utgör årets deltagare. Dessa fyra kommer i nästa vecka att få åka till Red Bull Studios i London för att utvecklas och skriva musik tillsammans med sin coach.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Oscar Barkenbom

 

 



Publicerat:
Redaktionen



NULL