5c5400e3cd8dc20b6e1b4d12
Tupac-2018-S
Gängledare misstänktes för mordet på Tupac Shakur – döms nu till fängelse


 

 

I samband med med mordet på Tupac Shakur 1996, tros South Side Compton Crips-ledaren Darnell Brim varit en av de fyra män som åkte i den vita Cadilliacen varifrån man sköt mot bilen där Suge Knight och Tupac färdades. Nu har Brim blivit åtalad och dömd till tion år i fängelse, men för ett annat brott.

 

 

Det finns många teorier om vem som ska ha mördat Tupac och än idag är fallet olöst. Vad polisen däremot tror är att gängmedlemmen Darnell Brim hade något med saken att göra. Trots alla spekulationer har han aldrig blivit åtalad för mordet. Darnell Brim blev även han utsatt för en “drive by”, endast två dagar efter mordet på Tupac. Något som polisen trodde var en hämnd för den tidigare dödsskjutningen på den 25-åriga rapparen.

 

 

Huruvida Darnell Brim faktiskt var inblandad eller ej verkar vara svårt att leda i bevis, men vad vi däremot vet är att han under 2013 misstänktes vara inblandad i drogförsäljning. Något som tillslut ledde till att polisen tog honom på bar gärning. Gängledaren har nu erkänt två brott och blivit dömd till tio år i fängelse.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL