5ce71aed01aeb73c390c1be3
allya-LYCKLIGA-S
Allyawan möter Ann-Louise Hansson – få förhandstitt av kvällens “Lyckliga Gatan”-avsnitt


 

 

I det näst sista programmet av Lyckliga Gatan möter Redline-bekantingen Allyawan från Jönköping en av Sveriges mest kända sångerskor, Ann-Louise Hansson.

 

 

Ann-Louise stod på scen första gången som sexåring, men debuterade som professionell sångerska 1959 och är fortfarande mycket aktiv. Hon har spelat in över 600 melodier på skiva och har haft 50 låtar på Svensktoppen, deltagit 13 gånger i Melodifestivalen och turnerat med bland annat Cornelis Vreeswijk, Fred Åkerström, och Lill-Babs. Känd för hits som ”Är du ensam ikväll” och ”Min greve av Luxemburg”.

Rapparen Allyawan från Jönköping har varit med i snart ett decennium på den svenska rapscenen, sedan han 2005 släppte mixtapet ”Blu Duk Tales Vol.1”. I november släppte han sin debut-EP ”Dümma mig”, med låtar som ”Eyo wa” och ”Gooloole(Kulor)”.

 

 

Förhandskika på kvällens avsnitt som sänds 21.00 i TV4:

 


 

 

 

Flera av Lyckliga Gatan-deltagarna kommer att uppträda på KINGSIZEGALAN 2015 den 27:e februari på Annexet. Närmare bestämt kommer besökare få se Kumba, Allyawan och Gee Dixon!

 

 

Biljetter till Kingsizegalan  (prisutdelning + liveuppträdanden) samt konsert efter galan med Joey Bada$$ (US) finns att köpa via www.livenation.se

 

 

Kingsizegalan-2015_Poster_S

 

 

 Publicerat:
Redaktionen5ce2597101aeb74f372e7cc2
NULL