Saliboy-Ensam-S
Saliboy släpper musikvideon till nya singeln “Ensam”


 

 

Den unga artisten Saliboy har sedan debuten förra året samlat ihop miljontals streams med låtar som “Skiner” och “Stjärna”, där den senare bland annat tog sig in på Kingsize listan #4. Nyligen släppte han sin första singel 2019 i form av låten “Ensam”, där han bidrar med ett starkt budskap om att vara stark även om man har det tufft. På Instagram skriver han bland annat:

 

“Jag hoppas verkligen den här låten går loss på riktigt det börjar redan göra det. Hoppas alla där ute förstår också att det är inte en låt jag bara släpper för att den är bra. Vill bara att folk omkring droger&Vapen ska börja ta tag i sitt liv börja tänka på sin framtid. Vi alla har det jobbigt i vissa stunder men man måste vara så stark så möjligt.”

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

Väntat flera månader för det här. Och äntligen så hände det! Jag hoppas verkligen den här låten går loss på riktigt det börjar redan göra det. Hoppas alla där ute förstår också att det är inte en låt jag bara släpper för att den är bra. Vill bara att folk omkring droger&Vapen ska börja ta tag i sitt liv börja tänka på sin framtid. Vi alla har det jobbigt i vissa stunder men man måste vara så stark så möjligt. Och precis som @nimathirdson säger ”Du är Skaparen för du formar din egna väg” Vi lever i Sverige vi alla har möjligheter att lyckas säg aldrig till dig själv att det är omöjligt för det är inte det. Om du har det jobbigt just nu då är det bra för det här som pågår i ditt liv just nu kommer göra dig starkare! Akta dig från den dåliga vägen för antingen så går du i skolan och tar din student och börjar plugga till det du vill för att du kan försörja dig själv och din familj. Eller så tar du en väg där du kommer leva bra men! Bara ett tag för senare du kommer verkligen inse vad som kan hända du riskerar ditt liv om du tar den vägen du förlorar din familj och du kommer ta dina grabbar som din familj! Den enda familjen du har i ditt liv det är din mamma din pappa dina systrar och dina bröder för dom kommer alltid vilja ditt bästa! Dom är ditt kött och blod dom har varit med dig från start inte din grabb som du lärt känna i ett år. Hur som helst jag vill bara alla vi ska ha det bra för jag ser verkligen ingen ändring i den här världen de folk som dör o dör ungdomar som har blivit gangsters vi förlorar bara mer och mer folk så min fina underbara syster och bror lägg ner ditt vapen och låt oss sprida kärlek för ett bättre liv. Kärlek!❤️

Ett inlägg delat av SaliBoy (@saliboyofficial)

 

 

Nu släpper han även musikvideon till låten, gjord av White Eagle Productions.

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL