5ddd479890586538a7456db3
professor-p-akilles-so-amazing-LS
Ny musikvideo av Professor P & DJ Akilles – se “So Amazing” här!


 

 

Professor P & DJ Akilles såg vi senast till på försommaren när duon var aktuella med sin andra release av fyra från koncept-skivan “All Year, Every Year”. Inom kort är duon aktuella med den tredje pusselbiten av fyra, vilket blir “All Year, Every Year: Summer”. Från den skivan släpps nu singeln/videon “So Amazing”.

 

Enligt Professor P & DJ Akilles är “So Amazing” en hyllning av hiphop och allt den innefattar: kampen, kärleken, energin, slitet. Duon kommenterar tanken bakom och videon i sig:

 

“När vi hade gjort beatet berättade beatet för oss vilken riktning vi skulle ta det. Låten är, och behöver vara, en banger. Energirik, och fylld med passion för hantverket.”

 

“Vi ville göra en klassisk street-video i en miljö som inte direkt är kopplad till de som är uttalat hiphop. För oss är kontraster viktiga. Varje dag möter vi kontraster av alla dess slag. En dag står vi på scen i Rumänien och känner kärlek från publiken, nästa dag sitter vi på jobbet för att dra in vår lön.”

 

 

 

 

 

“All Year, Every Year: Summer” går att förbeställa på proandak.tictail.com. EP:n släpps den 24:e augusti, då både på vinyl och digitalt.

 

 

 

Se videon,  Professor P & DJ Akilles – se “So Amazing”:

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL