5ce71aed01aeb73c390c1be3
Louam-2019-S
Norska R&B-sångerskan Louam släpper debutalbum


Läs utdrag från kommande intervju här!

 

 

Den unga norska sångerskan Louam dök först upp på vår radar när hon gästade låten “Vår väg” med svenska Jagne i fjol. Efter singlarna “Mesmerize Me” och senaste “Big Loop” släpper hon passande nog sitt debutalbum “Wreckless Love” lagom till alla hjärtans dag idag. Albumet handlar om strävan efter sorglös kärlek och resan från tonåring till ung vuxen.

 

“Wreckless Love” is centred around love and the different stages of life. From carefree teenage years to being a young adult who struggles with living on autopilot versus living without any safety net. From the early stages of a new relationship to bittersweet heartache.” – Louam

 

I en kommande intervju med Kingsize Magazine berättar hon bland annat hur låten “Mesmerize Me” formade debutalbumet och inspirationen från Mary J. Blige, som hon även döpt en av låtarna till.

 

– Det var då jag insåg vilken väg jag vill gå med min musik. Det blev otroligt tydligt och jag såg att jag kunde bygga en helhet runt sången. “Mesmerize Me” var mer än bara en singel för mig.

 

– Det är det som ”Mary J. Blige” handlar om. Det mest lärorika för mig har varit att jag blivit mer medveten om de val jag gör. Jag frågar mig själv ”vem gör jag detta för?” innan jag går vidare. Jag har lärt mig att stanna upp lite och leva i nuet.

 

– Hon är en av de personer jag tycker har bidragit mest till bra och episk R&B-musik, både på 90- och 2000-talet. Hon är också en helt rå liveartist. Jag såg henne spela i Göteborg på Liseberg sommaren 2017. Det var helt fantastiskt att se hur hon använde hennes känslor i sången, det kändes väldigt äkta.

 

Lyssna på “Wreckless Love” nedan.

 

 

 

 Publicerat:
Redaktionen5ce2597101aeb74f372e7cc2
NULL