5ce71aed01aeb73c390c1be3
Joel-New-Beginnings-S
Malmö-rapparen Joel aktuell med ny EP


Öppnar upp om psykisk ohälsa och missbruk på skivan.

 

 

Malmö-rapparen Joel är aktuell med nya EP:n ”New Beginnings” släpps fredagen den 1:a februari 2019 på alla streaming-tjänster. Se även nysläppta videon “No Clue” ute, producerad av Gambi, som handlar om hans kamp med psykisk ohälsa och missbruk.

 

“Denna låten är om min kamp med psykisk ohälsa, samtidigt som jag kämpade med att bli av med mitt beroende. Den handlar om en period i mitt liv där jag kände att jag tappade all kontroll över det mesta, och kände mig missanpassad konstant, överallt. Och jag hade ingen aning om vad jag gick igenom riktigt. Jag hoppas att några av er kan relatera till min resa, och kanske någon av er blir inspirerade att fortsätta gå framåt oavsett hur bakvänt livet verkar bli ibland.”

 

 

Joel skrev klart och spelade in låten när han varit nykter i sju veckor. Nu har det passerat sju månader och Joel skriver i ett utskick till Kingsize:

 

“Det har varit svårt, men nu är det dags för nya tag.”

 

 

I samband med EP-releasen uppträder Joel även på Babel i Malmö kl 22.00 via tävlingen EMERGENZA. Biljetter kan bokas via buytickets.link/joel

 

 

 

 

 

 Publicerat:
Redaktionen5ce2597101aeb74f372e7cc2
NULL