5ddd479890586538a7456db3
lorentz-lycka-S
Lorentz överraskar med releasen av nya albumet “Lycka Till”


Gästas av Madi Banja och CEO.

 

 

Efter en tre år lång väntan har Lorentz äntligen återvänt. När han under 2014 släppte debutalbumet “Kärlekslåtar” tycktes den svenska publiken inte riktigt kunna få nog av sångaren, och albumet hyllades nationellt av både fans och kritiker. Med helt nysläppta “Lycka Till” verkar Yamamoto helt inställd på att återställa sin forna status som en av landets mest intressanta artister, och genom att leverera genidrag efter genidrag är det svårt att argumentera emot det faktum att han återigen lyckas. Det nya albumet består totalt av 13 ambitiösa spår, och gästas av Madi Banja samt CEO. “Lycka Till” håller ett högre tempo än sin föregångare, och finner tydliga influenser i amerikansk trap. I vanlig ordning står Lorentz för en sömlös balans mellan svenska och engelska, och fullkomligt svävar över produktion som lämpligast beskrivs som svåröverträffad.

 

 

I ett pressmeddelande förklarar Lorentz hur han ser på musikskapandet, och vad som driver honom framåt. Han förklarar samtidigt vad låtarna betyder, och hur de är sammanknutna med verkligheten samt hans liv och erfarenheter:

 

 

”Jag slutar aldrig hitta ny inspiration för att göra ny musik. Det som har fått mig att vilja göra den här skivan är att göra en ännu bättre skiva än förra gången. Alla låttexter handlar om saker som har hänt i mitt liv senaste åren, saker som jag känner, tycker om och inte tycker om”.

 

 

Lyssna på Lorentz’ “Lycka Till” nedan!

 

 

 

 

 

//Ludvig Löfström

 

 

Foto: Fredrik Andersson AnderssonPublicerat:
RedaktionenNULL