5c9215a7cd8dc20b4b6afc52
LaniMo-2017-S
Lani Mo meddelar att han lägger ner musikkarriären


“Jag vill inte längre va del av en bransch som inte handlar om talang, blod, svett och tårar.”

 

 

För bara några veckor sedan släppte Göteborgs-rapparen Lani Mo sin senaste singel “PARA”, som redan närmat sig 800,000 streams på Spotify och är den senaste i raden av starka singlar från artisten. Trots detta meddelade han inatt att han valt att lägga micken på hyllan. I inlägget skriver Lani Mo bl.a. att han under flera år haft depressioner som orsakats på grund av karriären och han ger även en känga till branschen som han anser inte premierar talang och slit.

 

Igår kväll annonserades de nominerade till P3 Guld och kanske är det vad som utlöst denna reaktion från Lani Mo? Hursomhelst kan de som väntar på mer musik från rapparen vara lugna, han meddelar också att han har ett album och singlar som fortfarande kommer släppas under 2018.

 

Läs hela Lani Mos inlägg nedan.

 

 

Yo, peeps. Vet inte riktigt hur man skriver sånt här shit. Men jag ska försöka hålla det kort. Efter många om och men har jag valt att inte göra mer musik, jag Har ett album och singlar som kommer släppas under hela 2018 , jag kommer släppa det för jag är skyldig mitt folk det efter all jävla support i snart 10 år (!!) . jag kommer fortsätta ta spelningar, för jag är en affärsman som inte tackar nej till att tjäna levebröd på ett värdigt sätt. Men ny musik kommer ej efter det här. Har i flera år haft depressioner och har upptäckt att större anledningen till det är musik karriären och vad den innebär. Jag vill inte längre va del av en bransch som inte handlar om talang , blod svett och tårar. Det handlar mest om vem som kan slicka röv bäst, vem som har en pappa som sitter i någon redaktion som bestämmer hur bra din låt ska gå. Vem som skryter bäst på att vara en gangster, som om musik industrin har mer gangstrar än vad som finns på våra gator, Haha.. Till er artister, glöm inte. Ni vinner pris idag, men imorgon är ni bortglömda. Det handlar inte om att vinna branschens förtroende.. det handlar om att vinna lyssnarnas hjärtan. Jag är 25 år gammal, Har gjort dom största spelningarna man kan, har hämtat in miljontal streams , har hämtat levebröd! har upplevt och lärt mig så mycket!. Allt pga mina lyssnare, ni som supportat och trott på mig sen dag 1. Jag är skyldig er allt och lite till. Jag älskar er wallah. En tillfällig känsla eller inte, jag vet inte. Det jag vet är att det inte är nått PR trick som många artister försöker dra då dom hellre försöker med sånt än att faktiskt tro på att deras talang med automatik kommer sprida deras musik. Det jag oxå vet är att Lani Mo ALLTID kommer vara Lani Mo. Även om det krävs att jag måste lämna branschen för att hålla det äkta . Im Done , kan inte tacka er tillräckligt . Får ba hoppas ni förstår att jag uppskattar er support från botten av mitt hjärta . Lani Mo 415 Bergsjön , ja e kvar län. Jag kom, jag såg, jag motherfucking segra:). Vi ses på vägarna ❤️?????

Ett inlägg delat av Lani Mo (@lanimoofficiell)

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL