5c9215a7cd8dc20b4b6afc52
Herbert-Munkhammar-RegnPåDinParad-S
Herbert Munkhammar kritiserar rasistiska strömningar på nya låten “Regn på din parad”


“Vi är många med kärlek till medmänskligheten och vi kommer alltid att stå enade!”

 

 

Innan sommaren släppte Herbert Munkhammar singeln “Det gick en dag”, då han för första gången gav ut musik under eget namn. I juni släpptes sedan “ADHD” som nu närmar sig 1 miljon lyssningar på Youtube. Idag, med drygt två veckor kvar till valet, släpper Herbert Munkhammar sin nya singel “Regn på din parad”. På den riktar han några väl valda verser till grupper, organisationer och individer som utgör de rasistiska strömningar som just nu sprider sig i Sverige och över världen. Samtidigt påminner han om det viktiga faktum att vi som tror på medmänsklighet är väldigt många fler.

 

“En rasistisk våg sköljer över världen. Och politiker har, om än vingligt, lärt sig surfa på dess skummande topp. Men allt är bara tillfälligt och vi kan redan slutet på den här sagan – självdör den inte är det över när den möter sin vågbrytare. Då är den inte större än en liten krusning på ytan av en ankdamm. Vi är många med kärlek till medmänskligheten och vi kommer alltid att stå enade!”

 

Med “Regn på din parad” fortsätter Herbert Munkhammar sitt samarbete med producenterna Christian Walz och Carl Wikström Ask, som bland annat ligger bakom Veronica Maggios hyllade album “Satan i gatan”. Just nu befinner sig trion i Benny Anderssons studio Rixmixningsverket på Skeppsholmen och arbetar på att färdigställa albumet som väntas senare i höst.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL