5d765bea01aeb723e36e72a2
5d722d6f01aeb719143dfae2
5d7fe31301aeb7756d3954c2
erik-cherrie-andetag-S
Erik Lundin avslöjar datum och titel för debutalbum – släpper ny singel med Cherrie


 

 

Erik Lundin är tillbaka med ny musik och överraskar idag med nya singeln “Andetag” med gästande Cherrie. Samtidigt kommer även nyheten att Erik Lundin är redo med sitt debutalbum som släpps 1:a mars 2019, med titeln “Zebrapojken”. Skivan är producerad av Nisj (Nils Svennem Lundberg) och Måns Lundberg.

 

 

Albumtiteln kom till Erik Lundin på ännu en begravning för en tid sedan, där prästens ord om hur barn uppfattar sorg och förlust stannade kvar hos honom. Erik Lundin kopplade dessa ord till talesättet ”ränderna aldrig går ur” utan följer med genom livet. Dessa tankar blev sedemera grunden för vad som skulle albumtiteln. Erik Lundin beskriver bakgrunden i ett pressmeddelande:

 

“Jag minns en dag under turnén med Håkan Hellström förra sommaren, då jag var tvungen att gå från svart kostym och en väns begravning till scenkläder och ställa mig på arenascenen framför tusentals människor på kvällen. Känslorna blir randiga. Lite som mitt liv, som varvats med både goda och dåliga nyheter. Zebrapojken representerar de randiga känslorna, såsom glädje och sorg”

 

 

Första singeln från albumet är betitlad ”Andetag”, gästas av Cherrie, och släpps via egna bolaget Mansa Banda Music AB.

 

 

 

 

Foto: Abraham Engelmark

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL