Silvana-VikkenDå-S
Cherrie och Silvana Imam ändrar releasedatum för kommande album


 

 

Cherrie meddelar idag att hon flyttar fram sitt utlovade album ”Araweelo” till den 15:e juni i år, med anledning av ramadan som inleds idag. Första singeln ”Det Slår Mig Ibland” släpptes i fredags tillsammans med video som spelades in i Kapstaden, Sydafrika. I ett pressmeddelande säger Cherrie:

 

“Många av mina lyssnare runt världen firar ramadan och jag vill att dom är med mig från dagen då mitt album släpps. Därför har jag valt att släppa den 15 juni istället.”

 

 

Samtidigt meddelar Silvana Imam att hon inte kommer att släppa sitt album ”Helig Moder” den 18:e maj som tidigare utlovat. Silvana väljer att istället under 10 veckor släppa två singlar varannan vecka. Första releasen blir den 25:e maj med låtarna ”4h” och ”Ta Hand Om Dig”, med gästande Khan-ji och Fricky. Dessa releaser utmynnar senare i albumet “Helig Moder” som finns tillgängligt i sin helhet 29:e juni. Därefter släpps en vinylutgåva den 6:e juli via egna skivbolaget Naturkraft. Silvana hälsar vidare:

 

“Alla låtar på det här albumet är väldigt speciella för mig. Varje låt förtjänar att få sin tid just för att de är så starka för mig. Jag vill ju egentligen ge er alla låtar nu på en gång men samtidigt gillar jag att testa mig fram, gå emot de här ramarna som är album och singel. Kommer man på mina spelningar under sommaren så får man den ultimata album-känslan då det blir enda stället som de osläppta låtarna kommer att spelas på innan albumet släpps”

 

 

Cherrie pryder det ena omslaget av kommande Kingsize Magazine nr 2 2018, ute nu på fredag 18:e maj.

 

 

Fredag! @chvrrie på Kingsize Magazine nr 2 2018 ???Foto: @erikbyerik

Ett inlägg delat av Kingsize Magazine (@kingsizemag.se)Publicerat:
RedaktionenNULL