Beyonce - s
Beyoncé har släppt album och Netflix-dokumentär


 

 

I början av april kom uppgifter om att Beyoncé färdigställer ett albumprojekt och en Netflix-dokumentär. Idag släpps således dokumentären “Homecoming” samt ett album på hela 40 spår. Albumet innehåller ett flertal livelåtar från dokumentären, men det finns också en tidigare osläppt låt betitlad “Before I Let Go”.

 

 

Sedan hennes första hemliga albumsläpp under 2013 har Beyoncé fortsatt i samma spår och släppt bland annat albumet “Lemonade” och låten “Everything Is Love” med Jay-Z på samma sätt. Nu efter att bara ha teasat om släppet är “HOMECOMING” med på listan. Livealbumet innehåller klassiker så som “Crazy in Love”, “Single Ladies” och “Drunk in Love”. Skivan innehåller också hennes framträdande med Destiny’s Child , något som chockade alla under Beyoncés Coachella framträdande 2018.

 

 

I Netflixdokumentären “Homecoming: A Film by Beyoncé” får man som tittare en inblick i hennes historiska uppträdande på Coachella under 2018 som hyllade USA:s historiskt svarta universitet (HBCUs, Historically Black Colleges and Universities). Detta är varvat med bilder och intervjuer som bland annat rör förberedelserna och hennes vision med framträdandet. Filmen är inspelad under åtta månader och man får ta del av fyra månader av bandrepetitioner följt av fyra månader dansrepetitioner med över 150 musiker, dansare och andra kreatörer, vilka alla var handplockade av stjärnan själv.

 

 

Dokumentären finns nu att se på Netflix och du kan också lyssna på hela albumet nedan.

 

 


Visa det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av Beyoncé (@beyonce)

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL