5df24bf1aa4df00f45798272
Stayhard-s
Stayhard och Round Two-grundaren Luke Fracher i unikt kollektionssamarbete


Här kan du ta del av kollektionen innan den släpps på nätet!

 

 

Stayhard lanserar en limiterad kollektion i samarbete med sneakerspecialisten Luke “Mook” Fracher. Förutom att vara ett sneakerhead är han också en modeentreprenör och en av grundarna till de amerikanska streetwear-resale-butikerna Round Two. Snart är det dags för kollektionen, som tar Round Twos hype till Sverige, att släppas.

 

 

Kollektionssamarbetet mellan Stayhard och Luke Fracher består av 17 plagg som alla fångar den sistnämndes starka modekänsla och personliga stil. Kollektionens mest utstående objekt är de som kommer från hans privata garderob och har omarbetats till nya plagg. Förutom ett snyggt utseende har man också satsas på genomtänkta och bra materialval samt detaljer. Kollektionen innehåller både över och underdelar, accessoarer och sneakers. Malin Hultqvist Claesson som är CEO på Stayhard förklarar visionen bakom samarbetsprojektet på följande sätt:

 

“Resale-industrin inom streetwear är inte ’bara en hajpfluga’ utan fortsätter att växa starkt. Därför är vi oerhört glada att få erbjuda våra kunder en kollektion tillsammans med modeikonen Luke Fracher, som så starkt personifierar denna växande generation av buy-sell-trade konsumenter. Med hans känsla för mode och streetwear har vi nu skapat en fantastisk kollektion, i ett starkt prisläge, vilket ger möjligheten att lägga vantarna på något verkligt unikt”.

 

 

Den 14:e maj kommer LUKE FRACHER X STAYHARD finnas att köpa i en pop-up store på Kocksgatan 34 i Stockholm. Eventet kommer hållas mellan 16.00 till 19:00 och som kund kommer du kunna ta del av kläder, musik och öl. OSA till eventet HÄR

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL