5df24bf1aa4df00f45798272
octavian-S
Octavian ställde in Sverigespelning efter bråk med vakter: “Fuck Swedish seccurity!!!!”


Arrangören flyttade spelningar – nu svarar spelstället på kritiken.

 

 

I fredags skulle Octavian uppträda på festivalen Daze Days på Slakthuset i Stockholm. Framträdandet blev dock inte av då den brittiska rapparen ställde in i sista sekund. Detta berodde på att det blivit bråk med vakter och att stjärnan blivit “påhoppad” av dessa. Han postade senare en bild på Instagram med caption:

 

“Fuck Swedish seccurity!!!!”

 

I dag kommer dock uppgifter om att Octavian inte varit inblandad i bråket. Musikguiden har varit i kontakt med Slakthuset som har en annan bild av händelsen. De menar att bråket ska ha uppstått mellan Octavians crew, närmare bestämt hans DJ, och vakterna. Det hela ska ha tagit sin början när DJ:n försökt gå in på klubben med en flaska vodka. Det hela ska ha eskalerat och slutat med ett bråk som ledde till att de ställde in. Slakthuset uppger till Musikguiden att Octavian inte var inblandad och att arrangören Woah Dad inte heller var på plats när bråket ägde rum.

 

Arrangören Woah Dad i sin tur flyttade alla lördagens spelningar till en annan lokal och uppger att företaget inte ska arrangera events på Slakthuset så länge de iblandade vakterna jobbar kvar.

 

 


Visa det här inlägget på Instagram

Fuck Swedish security!!!!!

Ett inlägg delat av Currently On Tour (@octavianessie)Publicerat:
RedaktionenNULL