jaqe-L
LADIESLOVEHIPHOP presenterar Jaqe live på Södra Teatern


 

 

Lördagen den 18:e april är det återigen dags för succéklubben LADIESLOVEHIPHOP att inta Södra Teatern – den här gången i större kostym med Kägelbanan som ny lokal.

 

Hiphopkollektivet bjuder in ingen mindre än Malmö-rapparen Jaqe som de lovar kommer ”bless di stage ” och ”göra kaos med en fet show”. Innan Jaqe intar scenen vid 23-tiden står RMH-rapparen tillika Dj:n Michel Dida bakom skivspelare och mixer följt av LLHH’s egna LL&CC.

Gör dig även redo för överraskningar under kvällen.

 

 

Tid: 21.00-02.00
Plats: Kägelbanan, Södra Teatern (Mosebacke Torg)
Ålder: 21 år
Inträde: 120kr (garderob ingår)
Facebook-event

 

https://www.facebook.com/events/889973697733390/

LL&CC Soundcloud
______________________________________________

 

 

Som Fan ft. Jaqe & Simon Emanuel – Time Out

Jaqe – Oprah

Jaqe – I Centrum (prod. Mack Beats)

 

 

 

 

LLHH-2

 

Om LADIESLOVEHIPHOP:

 

Dj-duon LL & CC, med Linda Napolés och Rebecca Tegegne, har vart aktiva sedan början av 2014 och har redan tagit över spelarna på många klubbar/events runtom i Stockholm men även klubb i Oslo och på Stay Out West i Göteborg. Tjejerna ser LL&CC som början till något större. I januari 2015 representerade Rebecca även LL&CC på Selam Addis Festival i Etiopien.

 

 

Andra halvan av LLHH består av Natasa Aleksov och Noshin Davarasl. Natasa har en lång bakgrund i nöjesbranschen och agerar som kontaktperson för hiphopkollektivet medan Noshin främst står för marknadsföringen och konsten som representerar eventen.

 

De fyra tjejerna har en stark drivkraft där hiphopen och konsten står i centrum – samtidigt som de vill utvecklas inom sina individuella områden.

 

”Vi drivs utav att skapa ett större intresse för hiphopen i dagens nattliv. Idag är hiphop­klubbar en minoritet i Sverige även fast hiphopen är en attraktiv musikstil bland folket. Just nu håller den svenska hiphopen på att expandera. Under 2014 har man fått kännedom om flera nya ansikten i den svenska musikbranschen. Därför har vi skapat en plattform för musiken. Till våra event bjuder vi alltid in en eller flera gäster. Det kan vara en artist, dj, dansare eller konstnär. Vi gör detta för att lyfta hiphopen i Sverige och ser det som en viktig del utav vårt koncept. Vi är här för att expandera både nationellt och internationellt.”

 

 

// Leah Deriba

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL