BROCKHAMPTON-Ny-Singel-GUMMY-L
Här är första bokningarna till Way Out West 2018!


 

 

Kommande år hålls Way Out West för tolfte året i rad i Göteborg, närmare bestämt den 9-11:e augusti 2018. I torsdags släpptes biljetterna och nu adderas WOW även fem akter till festivalen. Vi noterar framförallt en hip hop-akt samt r&b från Chicago:

 

 

– BROCKHAMPTON (US)

 

“…det 15 man starka hiphop-kollektivet från Texas – Brockhampton. Bestående av allt från rappare till art directors och producenter är det här ett kreativt kollektiv som inte lämnar något åt slumpen. Brockhampton har en unik struktur, ett unikt sound och en unik syn på sitt eget skapande.”

 

 

– NONAME (US)

 

“Bakom pseudonymen Noname döljer sig rapparen och poeten Fatimah Warner. Karriären började hon genom att delta i olika poesitävlingar i runtom hemstaden Chicago, och det var även i de kretsarna som hon träffade en ung Chance the Rapper. De båda höll kontakten, och senare hjälpte hon honom att komplettera det hyllade Acid Rap-mixtapet, där hennes vers på spåret Lost hör till ett av projektets absolut bästa. Där och då fick Noname en ständigt växande fanbas som har följt henne sedan dess. Under förra året rullade hon ut debutmixtapet Telefone – en minst sagt imponerande debut där hennes mjuka leverans och hårda politiska innehåll tilläts samexistera på bästa vis.”

 

 

Andra klara akter:

– LYKKE LI
– MURA MASA (UK)
– GRIZZLY BEAR (US)

 

 

Mer info via www.wayoutwest.se

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL