5b0519b14d8689fc918b4567
Fatima-2018-S
Fatima uppträder på nya dagsfestivalen Parkfesten


 

 

I mitten av juni släppte Stockholmsfostrade sångerskan Fatima, halvsyster till Seinabo Sey, sin senaste singel “Caught In A Lie”. Nu är hon klar för ett uppträdande på svensk mark då Studio Barnhus bjuder in till Parkfesten, en ny dagsfestival med fri entré för alla. Den 14:e juli är det dags för den första upplagan av Parkfesten mellan 12.00-22.00 på Amfiteatern i Vitabergsparken.

 

Studio Barnhus består av Axel Boman, Kornél Kovács och Petter Nordkvist – några av landets största kreatörer inom den svenska dansmusikscenen. Parkfesten är deras experiment i utomhusfestande, en idé sprungen ur viljan att presentera en bred repertoar utifrån ett nischat perspektiv och samtidigt erbjuda en dagsfestival i lättillgänglig miljö.

 

”Vi hoppas att Parkfesten blir en modern Stockholmsklassiker som får växa och ta form år efter år. Till den första upplagan har vi valt att bjuda in liveakter som framtids-souldrottningen Fatima och dj:s som techno-disko-trollkarlen FunkinEven”, säger Kornél Kovács.

 

Som en del av Parkfesten presenterar Studio Barnhus tillsammans med tyska dj:n Superpitcher det gemensamma konceptet Reggae Rave. Med en blandning av dancehall, dub och relaterade musikformer vill man belysa outforskade delar av reggaevärlden för en annars så house och techno-inriktad publik.

 

För att maximera dagen har man även valt att bjuda in lokala stjärnor som Bella Boo och Your Planet is Next tillsammans med Fatima och FunkinEven.

 

 

När: 14:e juli, 12.00-22.00
Plats: Vitabergsparken, Amfiteatern

 

Line-up:
Reggae Rave med Superpitcher (DE), Axel Boman, Kornél Kovács och Pedrodollar
Fatima, live PA (UK/SE)
Bella Boo (SE)
FunkinEven (UK)
Your Planet is Next (SE)

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL