cleo_statment-2018-S
Cleo med vänner bland artisterna på Statement Festival


 

 

Under vintern och våren har Cleo varit aktuell med FATTA-turné och Storspovmånad med kollektivet Random Bastards, vilket uppmärksammades i Kingsize Magazines återkomst som papperstidning med en cover story och förstasida. I slutet av april fick Cleo stort genomslag i sociala medier när hon friade till pojkvännen och artisten Fricky – på scen. I somras meddelade de blivande äkta makarna att de även väntar barn tillsammans.

 

 

I juni blev det klart att Cleo kommer att inta Statement Festivals stora scen på sensommaren – tillsammans med en tung skara gäster i from av JUCK, Beri, Imenella, Ikhana och Dj Eka Scratch!

 

Statement Festival är grundad av Emma Knyckare som en reaktion på de otaliga övergreppen på kvinnor som inträffat på musikfestivaler. Festivalen är landets, kanske världens, första stora musikfestival som är fri från cis-män – både bland besökarna och artisterna. På festivalens hemsida framgångar även följande:

 

“Det långsiktiga målet är att lägga ner festivalen. Vi önskar att Statement Festival – som en frizon från sexuella övergrepp – inte var nödvändig.”

 

 

Mer info här!

 

 


 

Foto: Erik By ErikPublicerat:
RedaktionenNULL