cali-sneaker-swap-2016-L
Caliroots Sneaker Swap Meet 2016


 

 

Den 28:e maj arrangerar Caliroots Sneaker Swap Meet för 10:e året på Trädgården – ett event för både leverantörer och privatpersoner där man kan köpa, sälja och byta sneakers som är Skandinaviens största sneaker-event!

 

Fokus kommer så klart att ligga på köp/sälj av sneakers – allt från vintage och hypade limiterade modeller för flera tusen, till riktiga kap på gammalt och nytt exempelvis provkollektioner och restlager.

 

 

 

Eftersom det är 10-årsjubileum drar man på lite extra för att maxa årets upplaga och teamar upp med PayPal som samarbetspartner samt 3 och adidas som huvudsponsorer. Utställningar, aktiviteter, tävlingar och turneringar med fina priser och evig ära utlovas tillsammans med bra musik från Stockholms bästa DJs och självklart en hel del sneakers i fokus.

 

Nytt för i år – VIP-biljetter, som ger förtur till guldkornen! Dörrarna öppnas redan kl 11.00 för den som vill komma in en timme tidigare och haffa godbitarna. VIP-biljetterna släpps i begränsat antal den 21 maj och säljs för 100 kr/st hos SFD Sneaker Store på Regeringsgatan 75.

 

Mer info här!

 

Caliroots Sneaker Swap Meet 2016

28 maj på Trädgården, Hammarby Slussväg 2 på Södermalm i Stockholm

11.00-12.00 – VIP (FÖRKÖP)

12.00-17.00 – FRI ENTRÈPublicerat:
RedaktionenNULL