Yeezy Boots-s
Ta en första titt på Adidas Yeezy Boost “350 V2 Zebra 2.0”


 

 

Kanye West och Adidas har redan släppt en hel del Yeezy-nyheter under 2019 och snart kommer det släppas en uppsjö av nya “Boost 350 V2s”. Förutom en “low-top” variant kommer det senare i år också släppas en helt ny svart färgskala och en iögonfallande “glow-in-the-dark” modell.

 

 

Nu har ett nytt kommande släpp avslöjats av sneaker-fantasten @HanZuYing som postade nyheten på sin Instagram. Den kommande releasen, “350 V2 Zebra 2.0” är en zebrainfluerad sneakern i en ny tolkning av “Zebre Yeezy Boost 350 V2” som släpptes under 2017. Den nya varianten kommer i ett vitt primeknit material som pryds av svarta ränder. Den kommer också i en helvit sula som i den tidigare modellen var tvåfärgad.

 

 

Än så länge är det inte klart om den nya färgskalan kommer att släppas tillsammans med de redan planerade släppen eller om Adidas gett grönt ljus för “Zebra 2.0” överhuvudtaget. Än så länge har varken Adidas eller Kanye West bekräftat uppgifterna. Men om släppet skulle bli av är det högst troligt att det skulle uppskattas av konsumenter världen över.

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL