odd-future-xxl-S
Odd Future med Frank Ocean & Earl Sweatshirt till Bråvalla Festival i sommar


27-29:e juni går festivalen av stapeln utanför Norrköping.

 

 

På tidigare Bråvalla flygfottilj i Norrköping upprättar man för första gången Bråvalla Festival, en 3-dagarsfestival med ambitionen att växa snabbt, sikta högt och breda ut sig rejält. Mellan den 27 och den 29 juni gästar några av världens största artister, svenska storheter och nya intressanta akter Norrköping för att ställa till en fest där alla ska känna sig välkomna. Bråvalla Festival anordnas av FKP Scorpio som även arrangerar Getaway Rock Festival och Hultsfredsfestivalen.

 

 

På onsdagen går Bråvalla ut med nyheten att man bokat in Odd Future-kollektivet inklusive Frank Ocean och Earl Sweatshirt.

 

 

Mer info – http://www.bravallafestival.se/

 

 


Äntligen kommer vi få se Frank Ocean på svensk mark. R&B-visionären som enligt många släppte förra årets bästa album, till och med ett av 2000-talets vassaste, har blivit klar för en exklusiv konsert.


OFWGKTA är även redo att anstorma Bråvalla Festival med sin galna hiphop och Earl Sweatshirt bjuder på sin första solospelning i Sverige. Nyligen Odd Future Records-signade hardcorebandet Trash Talk hänger med och kommer att röja loss ordentligt.

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL