The-Deuce-S
Se ny trailer till kommande HBO-serien “The Deuce” – Method Man i en av rollerna


 

 

Med några dagar kvar till den efterlängtade sjunde säsongen av “Game of Thrones” fortsätter HBO att bjuda sina tittare på godbitar i form av nya bilder och klipp på kommande TV-serier. Nu har HBO släppt en ny teasertrailer till kommande 1970-tals dramat “The Deuce” från skaparen av “The Wire” med stornamn som James Franco och Maggie Gyllenhaal i huvudrollerna. Flera av skådespelarna i “The Wire” kommer att dyka upp i serien, däribland Method Man som kommer att spela en karaktär vid namn “Rodney”.

 

“The Deuce” tar oss tillbaka till 1970-talets New York som i stort präglades av kriminalitet, droghandel och en växande rädsla för HIV-epidemin. I den får vi följa tvillingbröderna Vincent och Frankie Martino (bägge spelade av James Franco) som på kort tid gör sig stora namn i porrindustrin samtidigt som en prostituerad kvinna (Maggie Gyllenhaal) dras in i härvan för att ta en del av kakan.

 

 

HBO har även spikat premiärdatum för serien “The Deuce” till den 10:e september i USA, vilket torde innebära att serien finns tillgänglig på HBO Nordic 11:e september.

 

 

Se trailer nedan:

 

 

 

// Blerim MehmetiPublicerat:
RedaktionenNULL