5a4e458a4d868917a38b4567Advertisement
5a6209e04d86894a898b4567
STOR & Linda Pira…


Första gången jag hörde låten “Rom & Kush” uttryckte jag mig såhär på min twitter:

 
_STOR_ dödade mig nyss mes sin låt R & K (Rom & Kush)! Jag blev heeeelt loca, vill repeat:a sönder den och göra rundsparkar på hela röda linjen. FET!”

 

 

Ber om ursäkt att jag publicerar denna video typ 1 vecka efter släppet men faktum är att jag HAR repeat:at sönder låten på riktigt och jag letar numera lya ute i Bredäng, okej det sista var ett skämt..

 

Eftersom jag börjar bli old school så måste jag erkänna att jag inte längre har så stor koll på alla rappare som rappar på svenska. 95% av min vakna tid lyssnar jag på amerikanska MC´s och lite då och då gör jag ett stickprov bland Svedalas rappare.
STOR ska jag följa med spänning.

 

Lazandrita om STOR:
“Papito rico… Ett lammkött i världsklass!
Mycket porrig röst/flow. Han bär upp denna sköna Rom & Kush beat med huvudet högt och han bounce:ar in högt upp på listan “TOP 10 – Svenska rapi-chulo” och där hamnar man bara om man är skön, grym rappare OCH snygg.
STOR kommer bara att bli STÖRRE. Punkt”


Lazandrita om Linda Pira:
“Vart fan har hon hållit hus? En sån som Linda måste man dela med sig av.
Hon är sjukt snygg, en riktig mamacita. Hon har utstrålning, skön attityd, verkar ha skinn på näsan. Sexig röst och hon har ALLT som alla tidigare svenska rap-brudar saknat. Jag diggar verkligen denna brud!
Helt klart Sveriges rap-drottning och jag vill bara se och höra mer av henne, nyss!”

 Publicerat:
lazandritaNULL